Tel.:
China Koude Pilger molen fabrikant
Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd

HOOGSTE MATERIAAL, HOOGSTE KWALITEIT.


 

Thuis ProductenBuisafkortmachine

De Buissnijmachine van het hoge snelheidsmetaal, CNC Halfautomatische Snijmachine

De Buissnijmachine van het hoge snelheidsmetaal, CNC Halfautomatische Snijmachine

  • High Speed Metal Tube Cutting Machine , CNC Semi-Automatic Cutting Machine
  • High Speed Metal Tube Cutting Machine , CNC Semi-Automatic Cutting Machine
  • High Speed Metal Tube Cutting Machine , CNC Semi-Automatic Cutting Machine
  • High Speed Metal Tube Cutting Machine , CNC Semi-Automatic Cutting Machine
 • High Speed Metal Tube Cutting Machine , CNC Semi-Automatic Cutting Machine

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangsu, China
  Merknaam: Hengyang
  Certificering: ISO9001-2000
  Modelnummer: MC350D

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Verpakking Details: volgens customers' verzoeken
  Levertijd: 60 dagen
  Betalingscondities: 30%advanced betaling door TT, 70% vóór verzending
  Levering vermogen: 20 per maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoog licht:

  CNC snijmachine

  ,

  pijp scherp materiaal

   

   

  De Buissnijmachine van het hoge snelheidsmetaal, CNC Halfautomatische Snijmachine

   

   

  Snelle Details

   

   

  Voorwaarde: Nieuwe Plaats van oorsprong: Jiangsu China

  Modelaantal: MC350D machinetype: Pijp en Buissnijmachine

  Grondstof: Pijpmacht: Hydraulisch

  Certificatie: CE&ISO koelsysteem: waterkoeling

   

   

  Machineoverzicht:

   

  MC350D ontwikkelt de metaal Cirkelzaagmachine, die op de innovatieve introductie van buitenlandse geavanceerde technologie wordt gebaseerd, en een hydraulische automatische zaagmachine, bereiken de Prestaties van hun producten het geavanceerde niveau, het Zagen kunnen diverse sectionele vormen gewoon staal zijn, roestvrije staal, koper, aluminium en andere metaalprofielen die, vooral zijn diverse pijp het het het zagen ideaal. De machine gebruikt hydraulische controle, wanneer het zagen zonder het kunstmatige voeden, lossend, Zijn werkstuk het vastklemmen, versie, voer, intrekt automatisch door hydraulische controle, de het machinaal bewerken nauwkeurigheid, hoog rendement, geschikt voor ononderbroken verrichting op lange termijn.

   

   

  Scherpe Hoeveelheid:

   

  De machine is uitgerust met het snijden van het aantal tellers één (op het belangrijkste controlebord), het geplande aantal werkstukken die input zagen tegen, het werkelijke bedrag van knipsel zal op een kleine het schermteller die, wanneer het daadwerkelijke aantal zagen verenigbaar met vooraf ingesteld aantal, de machine automatisch zal ophouden werkend, het aantal van de daadwerkelijke teller snijden automatisch wordt teruggesteld aan nul worden getoond.

   

   

  Technische Parameters

   

  1 snijdende motor

  YD112M-4/2 3.3/4.0kw

  2 voltage

  380V 50HZ (Controlelijn 110V50HZ)

  3 de motor van de waterpomp

  40W

  4 toepasselijke Zaag

  Ф≤400 droeg Ф32 Speldgat 2-Ф11×63

  5 Werkdruk

  5.5MPa

  6 het openen van de klem

  140mm

  7 de motor van de oliepomp

  Y90l-4 1.5Kw

  8 vinpomp

  Vpv1-20-55

   

   

  Configuratieinleiding:

   

  Elektronische controledelen: FR.L en de solenoïdeklep wordt ingevoerd uit Lucht TAC Taiwan; Klep: Taiwan voerde hydraulische Asada in;

  AC schakelaar: Zuidkoreaanse ingevoerde Shilin; De eindeknoop en de starter zijn: Taiwan Tiandi; Andere elektrotoebehoren: Chint.

  Spoor: Taiwan Shangyin.

   

   

  Installatie en het opdragen

   

  1, de machine moet op niveaugrond, vier voet met bouten worden geplaatst om het te beveiligen.

  2, Lijn zijn geassembleerd binnen machine het zuiveren, en de verbonden macht (380V 50Hz, huidig systeem vier in drie stadia), terwijl de machine moet worden aan de grond gezet om veiligheid te verzekeren.

  3, bevestigen leiding: ingeschakelde de lichten, wordt dan de pool-veranderende schakelaar aangezet (plaats aan „positie 1“ of „2“), dan indrukken de richting van de de motoromwenteling van de voetschakelaar afhankelijk van de richting van asomwenteling en behandelen verenigbare pijlen, als u het ruilmiddel om het even welke fase in twee fasen van de machtslijn omkeert

   

   

  Werkende Instructies

   

   

  1. Zaaginstallatie

   

  Afhankelijk van de grootte van het te zagen materiaal, selecteer de aangewezen bladdikte, de diameter en het aantal tanden. Na Zaagblad dat volgens de volgende stappen wordt geselecteerd om de machine te installeren

  (1) de machtsschakelaar is vertrokken aan.

  (2) open de dekking van de bladveiligheid.

  (3) de dekking van het messenblad verwijderd, en de asflens, en een dekking van het messenblad met een schone doek om het even welke zand of ijzer het indienen niet verlaten.

  (4) Opgezet op het blad, haalt de tand de schutbladpijlen in dezelfde richting met het mes, het mes op de dekking zetten, de schroeven, vóór volledig het sluiten van het blad aan om het blad te trekken strak draaiend in de tegenovergestelde richting, zodat het de dekkingsmes van het speldgezicht de druk op het gat van de bladspeld, dan de schroeven stevig aanhaalt.

  (5) Dekking de de wachtsporen van de bladveiligheid, volledige bladinstallatie. Om, tegen de bovengenoemde stappen te verwijderen.

   

  2. De diepteaanpassing van de voerslag

   

  De regelbare grensnoot, draait dan de gesloten (linksdraaiende) punt van de controleklep zodat het ladings langzaam hoofd neer tot het blad het werkstuk kan snijden omhoog te snijden, zodat de bladaanpassing GLB van het werkstuk over 10mm of zo opengewerkt is.

   

  3.Saw bladsnelheid:

   

  Over het algemeen vloeistaalmetaal geselecteerde snelheid; stevige staven, roestvrij staal en andere facultatieve laag. (Nota: Na thermische behandeling van materialen of staal is de hardheid HRC13 meer, niet beschikbare hoge snelheidsmetaalzaag aan zaag, anders verkort het bladleven.)

   

  4. De hoofdklem en past de voerklemmen (zie overzichtstekening en paneel instructies controleren) aan

   

  (1) Aanpassingsprincipes:

  A, u kan het werkstuk werkelijk vastklemmen.

  B, verzekert het vlotte voeden, niet harde belemmering of geplakt, niet de lengtetolerantie na het snijden van het gebeëindigde werkstuk zal beïnvloeden.

  (2) Aanpassingsstappen:

  A, probeert om de primaire klem te openen, wordt de klem geopend voor voer.

  B, stelt manueel het belangrijkste controlebord in werking zal kenmerken het voeden post aan de voorzijde van de belangrijkste klem.

  C, klemt het werkstuk vast dat in het midden wordt geplaatst.

  D, Omwenteling van het handwiel klemt het werkstuk aan belangrijkste omslagdood, handwiel en dan rotatierug 34mm vast.

  E, draait de knop aan de handfunctie op het belangrijkste controlebord om te zien of doet de brandstoftank aan de belangrijkste omslag werkstuk het vastklemmen, snijdend het midden in geen gevaar en beschadigt de werkstuk rotatiebeweging van het blad.

  F, na de belangrijkste klemaanpassing, past de voerklemmen, de aanpassingsmethode aan om de belangrijkste omslag ruwweg aan te passen hetzelfde, maar betaalt bijzondere aandacht naast regelbaar handwiel, meer kunt u de blokken van de zetelklem rond aanpassen. Maar het voeden de tang in dezelfde omslag moet met Lord recht zijn.

   

  G, na manueel passen de knop aan om de belangrijkste omslag vrij te geven. Zal naar de het voeden klem van de de knopcilinder van de klemklem worden verzonden het werkstuk aan hand knoop wordt gedrukt, de directe terugtocht van de voerpost terugkoppelt. Op dit punt is het notamateriaal (werkstuk) de belangrijkste klem in botsing komt, betekent het als er geen goed stemt op de lijn is, moet u weer aangepast. Als het betekent is het materiaal before and after leverings vlotte aanpassing voltooid.

   

  5. De aanpassing van de voersnelheid

   

  Op het achtergedeelte van het voer de cilinderkop een klep van de stroomaanpassing, roteert de knop heeft om de voersnelheid aan te passen handpiece. De aanpassing van de voersnelheid afhankelijk van ervaring, niet te snel en de resulterende getande tanden van het instortingspuin, maar ook niet te langzaam en bot zaagblad. Bijvoorbeeld kunnen de geamputeerde 25mm bars van het diameter vloeistaal ongeveer 2-8 seconden, volgens getand of botte Lee zijn.

   

  6. Scherpe lengte (elke voerlengte) aanpassing

   

  Het voeden van de machinereferentiewaarde is de lengte van de het voeden post de volgende stap de schaal aan te passen is:

  (1) het Voeden de posten zullen zich aan het front bewegen;

  (2) na het voeden van de schroef het plaatsen kurkversie;

  (3) met handtransmissieblok en de wijzereinden die visueel naast de schaalgrootte worden getoond;

  (4) na het vinden van dat de lengte van de waarde wordt geplaatst, de kurk van de sluitenschroef;

  (5) na de voor en achterstukken kunnen de kurkkurk en buffers de gecombineerde voerverwerking verfijnen om de uiterst kleine grootte te vergemakkelijken die (na het voeden om buffer te beperken staaf, worden gebruikt is die gewoonlijk in 1315mm wordt de gedrukt aangewezen. Anders, kan zich de buffer geen gevolgen veroorloven of bederfelijk)

  (6) en als lengte minder dan selecteert het voer, het tweede of derde voer, d.w.z. de lengte van of × 3 × 2 keer.

   

  7. Het eerste mes die (sprue) zagen

   

  Op voltooiing van de bovengenoemde stappen om het voerlichaam aan de voorzijde aan te passen. Het belangrijkste controlebord zal de automatische positie, het knipsel van het materiaal draaien zodat het materiaal in het midden van het klemhoofd standhield zijn bladraaklijn over 15mm (de hoofd tweezijdige het vastklemmen kaken kunnen) en dan drukt de knoop op het belangrijkste controlebord, de machine wordt geplaatst die het halfautomatische begonnen zagen is. (Nota: Als er om het even welke knipsel of ongebruikelijk regelmatig zijn, drukt het verschillende geluid, snel het belangrijkste controlebord van de hydraulische knoop van het noodsituatieeinde, zal de machine onmiddellijk het actiehoofd terug naar het hogere eind van het werkstuk wordt vastgeklemd strak tegenhouden om te verhinderen. Het de zaagbelemmering en werkstuk zijn gevaarlijk.)

   

  8. Automatische scherpe Cirkel

   

  Wanneer de eerste 7 stappen regelmatig, volgens het belangrijkste controlebord, automatische knoop, de machine die begon het Voeden het zagen → → → het zagen, automatische de cyclusverrichting van enz. te voeden. Wanneer het uitvoeren van het werk automatisch, zou de aandacht controlebordknop op de vijftiende eerst moeten beheersen gaat positie „in werking stellen“, zodat wanneer de werkstuk materiële deficiënties in het verzenden van een schakelaar van de grensnabijheid het gebrek aan artefacten en automatisch gesloten ontdekt. De laatste winst na het tegenhouden van materiaal, re-voert het werk aangaande de nieuwe 8 stappen uit, automatische cyclus het zagen actie.

   

  9. Scherpe Hoeveelheid:

   

  De machine is uitgerust met het snijden van het aantal tellers één (op het belangrijkste controlebord), het geplande aantal werkstukken die input zagen tegen, het werkelijke bedrag van knipsel zal op een kleine het schermteller die, wanneer het daadwerkelijke aantal zagen verenigbaar met vooraf ingesteld aantal, de machine automatisch zal ophouden werkend, het aantal van de daadwerkelijke teller snijden automatisch wordt teruggesteld aan nul worden getoond.

   

  De Buissnijmachine van het hoge snelheidsmetaal, CNC Halfautomatische Snijmachine 0De Buissnijmachine van het hoge snelheidsmetaal, CNC Halfautomatische Snijmachine 1

  Contactgegevens
  Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Mr. Spark Xu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd
  Lingjiang Groen Industrieterrein Zhangjiagang, Jiangsu, China
  Tel.:86--13862229156
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Koude Pilger molen Leverancier. © 2014 - 2021 coldpilgermill.com. All Rights Reserved.
  ga('send', 'pageview');