Tel.:
China Koude Pilger molen fabrikant
Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd

HOOGSTE MATERIAAL, HOOGSTE KWALITEIT.


 

Thuis Productenkoude tekeningsmachine

Koude de Tekeningsmachine van de Metaalbuis, de Hydraulische Automatische Machine van de Pijptekening

Koude de Tekeningsmachine van de Metaalbuis, de Hydraulische Automatische Machine van de Pijptekening

  • Cold Metal Tube Drawing Machine , Hydraulic Automatic Pipe Drawing Machine
  • Cold Metal Tube Drawing Machine , Hydraulic Automatic Pipe Drawing Machine
  • Cold Metal Tube Drawing Machine , Hydraulic Automatic Pipe Drawing Machine
 • Cold Metal Tube Drawing Machine , Hydraulic Automatic Pipe Drawing Machine

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: hengli
  Certificering: ISO9001-2000
  Modelnummer: LW60

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Verpakking Details: Houten doos; of volgens klant
  Levertijd: 30-50days
  Betalingscondities: TT / LC
  Levering vermogen: 20 sets / Maand
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoog licht:

  trek bankmachine

  ,

  hydraulische tekeningsmachine

   

  Koude de Tekeningsmachine 115KW, de Hydraulische Automatische Machine van de Metaalbuis van de Pijptekening

   

  Snel Detail:

   

  Type: koude drawnbench

  Merknaam: Hengli

  Modelaantal: LW60

  Inputmateriaal: gemeenschappelijk koolstofstaal, legering, non-ferro metaal

  Verleende naverkoop de dienst: beschikbare de dienst overzee

  Plaats van Oorsprong: Jiangsu, China (Vasteland)

  Gebruikt in: het gebied van Koolstofpijpen, Non-ferrometaalpijpen, etc.

   

   

  Beschrijving:

   

  Inleiding van het proces van de buistekening


  Wanneer een holle buis door een matrijs wordt getrokken, over het algemeen worden een doorn of een stop gebruikt om de binnendiameter van de buis te steunen, wordt dit proces genoemd buistekening. De functie van de stop is muurvermindering uit te voeren en de grootte van het gat te controleren. Nochtans, kan de doorn worden weggelaten als het niet noodzakelijk is om een vermindering van de muurdikte te maken, of als de afmetingen en de oppervlakte van de binnenkant niet belangrijk zijn. Het proces om een pijp zonder enige doorn te trekken is gekend als buis het dalen.
  In tekeningsbuizen over een stationaire doorn, overschrijdt de maximum praktische sectionele gebiedsvermindering 40 percenten per pas niet de verhoogde wrijving van de doorn. Als een de zorgvuldig aangepaste doornvlotters in de matrijzenkeel van de matrijs, het mogelijk is om een vermindering van gebied van 45 percenten, en voor dezelfde vermindering te bereiken zijn de tekeningsladingen lager dan voor tekening met een vaste stop. Deze stijl wordt genoemd de tekening met drijvende stop. Om worden vermeld is dat in deze stijl, het hulpmiddelontwerp en de smering zeer kritiek kunnen zijn. De problemen met wrijving in buistekening worden geminimaliseerd in tekening met een lange doorn. De doorn bestaat uit langs harde staaf of draad die zich over de volledige lengte van de buis uitbreiden en door de matrijs met de buis getrokken. In dit ontwerp, kan de gebiedsvermindering 50 percenten zijn. Nochtans, na tekening, moet de doorn uit de buis worden verwijderd door te rollen (het winden), die lichtjes de buisdiameter verhoogt en de dimensionale tolerantie stoort. Het hierboven besproken tekeningsproces kan in Fig. 1 worden geïllustreerd.


                                            Koude de Tekeningsmachine van de Metaalbuis, de Hydraulische Automatische Machine van de Pijptekening 0


  Fig. 1: De processen van de buistekening. (a) het dalen; (b) vaste stop; (c) drijvende stop; (d) de bewegende doorn A koud-trekt bank want de buizen uit een zware staalkader of een bank bestaat, waarin het midden van een matrijzenhoofd voor het houden van de matrijs wordt gevestigd. Aan de ene kant van de bank een regelbare houder wordt gevestigd om de doornstaaf te verankeren. Op zijn ander eind wordt een schacht opgezet dragend een kettingwiel over welke passen een zware, eindeloze, vierkant-verbonden ketting. Deze ketting ligt in een trog bovenop de bank, die zich van het kettingwiel tot het matrijzenhoofd uitbreidt, waar de ketting rond een leegloper overgaat en onderaan de bank naar het kettingwiel terugkeert. Het kettingwiel wordt gedreven door een veranderlijke snelheidsmotor door geschikte verminderingstandwieloverbrenging.
  Productieverrichting
  De warmgewalste buizen na het koelen zijn gericht op één eind. Dit het richten bestaat uit het verminderen van de buitendiameter, voor een afstand van ongeveer 150 mm (6 duim), voldoende om het verminderde gedeelte toe te laten om het gat in in te gaan trek matrijs vrij, zodat de kaken van plyer dit eind van de buis kunnen grijpen. Als meer dan één koud-trekken moet de pas de buis worden gegeven, wordt het punt gemaakt lichtjes onder de definitieve matrijzengrootte, indien mogelijk.
  In de meeste gevallen, één pas volstaat koud-trekt om dichte afmetingen, goede oppervlakte, en vereist mechanisch bezit van de producten te bereiken. De extra passen kunnen noodzakelijk zijn te beveiligen: (1) de dunnere muren, (2) betere oppervlakte eindigt, (3) kleinere diameters, of (4) langere lengte.
  Voor productie met veelvoudige passen, is het noodzakelijk om hen na elke koude tekeningsverrichting te ontharden. Vóór verder koud-trekt, moeten de ontharde buizen worden ingelegd en worden gesmeerd. Alle buizen, behalve niet getemperde mechanische buizen, ontvangen def. ontharden of thermische behandeling nadat laatste pas koud-trekt. Vele buizen ontvangen een speciale het normaliseren behandeling vóór de laatste pas om de juiste korrelstructuur in de gebeëindigde buis te verkrijgen; dit het ontharden wordt in of ononderbroken die tunnel of auto-bodem partijovens uitgevoerd met gas in brand worden gestoken. De ononderbroken ovens worden voorzien van hittebestendige gedreven die broodjes worden gebruikt om de buizen door de oven aan een vooraf bepaald tarief afhankelijk van de buissectie, de onthardende temperatuur, de tijd bij temperatuur, enz. te dragen. De auto-onderste partijovens worden geschikt in een batterij en door een speciale het laden kraan gediend.
  Verder, worden de koudgetrokken, ontharde buizen onderworpen aan de het eindigen verrichting zoals het rechtmaken, het snijden, het inspecteren en het testen.

   

   

  Toepassingen:

   

  Specificaties:

   

  Nr.

  Naam

  Technische Parameters

  Eenheid

  1

  Geschat trekkend kracht

  600000

  N

  2

  Maximum toegelaten diameter van het werk

  80

  mm

  3

  Max. Dalingspercentage

  30

  %

  4

  Tekeningssnelheid

  10

  m/min

  5

  Maximum tekeningslengte

  10

  m

  6

  Terugkeersnelheid van kar

  40

  m/min

  7

  Motormacht

  115

  kW

  8

  Hoofdmotorsnelheid

  740

  t/min

  9

  Type van snelheidsreductiemiddel

  JZQ1300

   

   

   

  Concurrentievoordeel:

   

  De tekeningsmachine gaat het apparaat van de kernstaaf terug, is het over het algemeen vrij mechanische uitbreiding van de machine heeft de volgende voordelen:

  (1) Stubbs maakte tot staal hoge concentriciteit
  wegens de vlotte verrichting van de hydraulische aandrijving, in de structuur van het systeem en verzekert de het trekken kracht van de lijn van de pijpas, en buiten de as van de vorm, verenigbaar met de as van de doorn, daardoor verbeterend de nauwkeurigheid van het product, geen eind, concentriciteit en de eerlijkheidshoogte;

  (2) Eenvoudige structuur, gemakkelijke productie
  Dit type van de koudgetrokken sectie van de buismachine delen is eenvoudig en gemakkelijk te verwerken. Een andere structuur van het rek prestressed kader om de sterkte, stijfheids en lagercapaciteit te verbeteren van het trekken van machines.

  (3) Eenvoudige materiaalstichting
  Als cilinderbasis, worden de de vormbasis en losse kop samengesteld van acht buizen en verbonden die assemblage van de vier steunstaaf, als geheel, de rol van de het werklading, zodat trekkend spanning binnen het algemene kader wordt ingesloten, draagt de stichting trekkend de geen lading van het machinewerk, slechts het gewicht van het apparaat dragen, dus besparing
  Heel wat kosten van de materiaalstichting.

  (4) Stepless
  Het hydraulische diverse het systeemwerk van de patroonklep, dat snelheid trekt kan over een brede waaier van vlot, flexibel worden aangepast en geschikt.

   

  Verwijzingsfoto's voor hoofdmateriaal:

  Koude de Tekeningsmachine van de Metaalbuis, de Hydraulische Automatische Machine van de Pijptekening 1

   

  Certificatie:

  Koude de Tekeningsmachine van de Metaalbuis, de Hydraulische Automatische Machine van de Pijptekening 2

  Contactgegevens
  Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: Mr. Spark Xu

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Zhangjiagang Hengli Technology Co.,Ltd
  Lingjiang Groen Industrieterrein Zhangjiagang, Jiangsu, China
  Tel.:86--13862229156
  Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Koude Pilger molen Leverancier. © 2014 - 2021 coldpilgermill.com. All Rights Reserved.
  ga('send', 'pageview');