LG10 Molen van hoge snelheids de Ononderbroken Koude Pilger voor Roestvrij staal het Naadloze Buis Maken
1
MOQ
LG10 High Speed Continuous Cold Pilger Mill for Stainless Steel Seamless Tube Making
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hengli
Certificering: Iso2000
Modelnummer: LG10
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: De machine moet volledig roestbewijs en geschilderd gebruikend het bewijslaag en verf van de goede d
Levertijd: 90 dagen
Levering vermogen: 10sets/months
Specificaties
Machinetype: LG10 hoge snelheidstype
Holle buis OD: 10mm--25mm
Hol Buisgewicht: 0.9mm--4mm
Gebeëindigde Buis OD: 7mm--16mm
Gebeëindigd Buisgewicht: 0.7mm--2mm
Slag: 80--180times/min
Productomschrijving


 LG10H koude Pilger-Molendetails:

Nr. Naam LG10H  
1 Shell OD (mm) 10~25 mm
2 Shell-GEWICHT (mm) 0,9--4 mm
3 Shell Length (mm) 2500--5000 mm
4 Gebeëindigde buis OD (mm) 7~16 mm
5 Gebeëindigd buisgewicht (mm) 0.7~2 mm
6 Gebeëindigde buislengte (m) 20 m
7 Slagfrequentie van Molentijd/min 80~180 tijd/min
8 Slag van walserijbus (mm) 392 mm
9 Het voeden Lengte (mm) 1~6 mm
10 omwentelingshoek 52°  
11 Broodjesdiameter (mm) 151 mm
12 Macht (kW) 45 KW
13

Ononderbroken Rolling

Heb  

 
LG10H koude Pilger-Molenvoordelen:
Lage onderhoudskosten
Gemakkelijke verrichting (Één persoon kan materiaal in werking stellen twee)
Uiterst hoge opbrengst (beter door 60% aan 150%)
Laag opsplitsingstarief (servostructuur)
Product met hoge precisieLG10H de koude Pilger-beschrijving van het Molenmateriaal
Deze molen is hoofdzakelijk samengesteld uit hoofdmachtseenheid, hoofd drijfgeval, zadels, tribunebasis, staafklemmen, vervoer #1 en #2, molenbed #1 en #2, voedend en draaiend geval #1 en #2, middenbed, doornklemmen, enz.
De macht van de hoofdmachtseenheid wordt hoofdzakelijk geleverd door de motor. De belangrijkste drijfeenheid omvat een drijfstructuur voor het overbrengen van de macht aan de zadels. De zadels worden bewogen op een vergeldende manier om het rollen van het product te drijven. De tribune is het werkende platform van zadels. De staafklem wordt gebruikt voor het roteren van de staaf. Het vervoer wordt gebruikt voor voorwaarts het drijven van de staaf, en het molenbed is het werkende platform van het vervoer. Het voedende en draaiende geval is een kerndeel van materiaal, en de servomotor wordt gebruikt voor het controleren van het roteren en het voeden van staaf. Het ononderbroken voeden en het rollende apparaat, dat middenbed, vervoer #2, molenbed #2, voedend en draaiend geval #2 omvatten, en de doornklem #2, zijn een belangrijk stuk van ononderbroken voedend en rollend systeem. De doornklem wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het roteren van de doorn.

Extra eigenschappen

 

Technische Documenten

 
Alle etiketten op machines en lay-outtekeningen, elektrodiagram, in werking stelden handboek zullen zijn Engels en zullen door fabrikant na vervoerde machine worden aangeboden.

 

Bedrijfinleiding:

Zhangjiagang Hengli Machinery Co. , Is Ltd gespecialiseerd in het ontwikkelen van en het produceren van metallurgiemachines, kunnen de voedselmachines en niet genormaliseerde machinesenz. Diverse reeksen modellen uw eisen in selectie van LG-reeks en LD-reeks de molen van de koudwalsenpijp, gelijkrichter en koude tekeningsmachine etc. ontmoeten.

 

  • Hengligurantees dat alle geleverde goederen volledig nieuw zijn, technisch geavanceerd, hoogte - de kwaliteit en het ontwerp, de materialen en het productieproces zijn defectless, zijn zij met de technische die prestaties in overeenstemming door de klant worden vereist en kunnen veilig lopen.
  • Hengligurantees dat de waarborgperiode van de geleverde goederen 12 maanden na de datum van het ondertekenen van het certificaat van goederengoedkeuring is.
  • Hengligurantees dat de geleverde goederen aan de eisen ten aanzien van de kwaliteit voldoen en technische die prestaties tijdens de waarborgperiode worden gespecificeerd, als het aan de verantwoordelijkheid van Hengli toe te schrijven is geen die de geleverde goederen aan de eisen ten aanzien van de gespecificeerde kwaliteit en de technische prestaties bevestigen, de koper heeft het recht de eis onder te brengen.
  • Hengligurantees dat de technische geleverde documentatie correct is, volledig en duidelijk en met de eisen ten aanzien van het ontwerp, de inspectie, de installatie, de aanpassing en het onderhoud van de goederen in overeenstemming is.

 
 
 
 

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 13862229156
Fax : 86-512-56326816
Resterend aantal tekens(20/3000)
ga('send', 'pageview');